fbpx
http://www.os-sajam.hr/wp-content/uploads/2015/12/sajam-FB-logo-e1463042253432.jpg

DO POČETKA SAJMA

Doc1

U Osijeku će se održati Osijek Drone Expo – prvi hrvatski sajam dronova

Bespilotne letjelice ili dronovi polako postaju sve prisutniji u svakodnevnom životu naših građana. Kao i mnogo puta do sada kada je moderna tehnologija u pitanju, upravo je Osijek jedan od predvodnika popularizacije dronova u Hrvatskoj.

 

Kao dokaz te tvrdnje iznimno nam je drago što vam možemo ekskluzivno najaviti predstojeći Osijek Drone Expo – prvi hrvatski sajam dronova – koji će se održati 12. i 13. svibnja 2018. u prostoru Osječkog sajma.

 

Dvodnevni Osijek Drone Expo ponudit će doista bogat program koji će uključivati izložbu dronova, panele i predavanja, radionice za sve koji žele sklopiti vlastiti dron, računalne simulacije letenja race dronova, utrku Dron race kup Hrvatske, nagradne igre, druženje, zabavu itd.

 

Prvog dana manifestacije, u subotu 12. svibnja, posjetitelje tako očekuje:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Drugog dana (nedjelja, 13. svibnja) posjetitelje očekuje najzanimljiviji dio cijelog programa, a to je utrka Dron race kup Hrvatske na posebno uređenoj stazi za utrke dronova na prostoru sajma/streljane. Sudionici će upravljati dronovima s FPV (first person view) naočalama, a bit će postavljena i zaštitna mreža za gledatelje zbog sigurnosti. Pobjednike očekuje bogat nagradni fond, a i drugi dan sajma dronova završit će druženjem i zabavom uz DJ-e.

 

Točnu satnicu programa i sve detalje saznat ćete uskoro, a već sada je jasno kako Osječane očekuje ludi vikend u svibnju i atraktivan događaj koji se ne smije propustiti, a koji će grad na Dravi još čvršće pozicionirati na mapi predvodnika novih tehnologija u Hrvatskoj.

 

 

Organizatori: Osječki sajam d.o.o. uz stručno vodstvo tvrtki Trotoar i Hexaworx.

 

Suorganizator: Turistička zajednica grada Osijeka, Zajednica tehničke kulture grada Osijeka, Zajednica tehničke kulture Osječko-baranjske županije

 

Pokrovitelj: Grad Osijek

 

Potpora: HUBS Hrvatska udruga bespilotnih sustava, Drone Racing Team Croatia, Laus Deo d.o.o.

 

 

29/03/2018

POLITIKA PRIVATNOSTI

© Sva prava pridržana - Osječki sajam - 2020