fbpx
http://www.os-sajam.hr/wp-content/uploads/2019/12/osjecki-jesenski-sajam-2020-web-baner-200x200px-01-wpcf_200x200.jpg

DO POČETKA SAJMA

200x200

Predstavljen Tehnicoolum – 2. sajam tehničke kulture koji se ovoga vikenda održava na Pampasu!

U petak i subotu, 29. i 30. studenoga, sajamski prostor Pampas okupit će ljubitelje tehničke kulture i znanosti STEM područja, na Tehnicoolumu – 2. sajmu tehničke kulture. Manifestacija se održava pod pokroviteljstvom Ministarstva znanosti i obrazovanja, Ministarstva gospodarstva, poduzetništva i obrta, Grada Osijeka i Osječko-baranjske županije, a u suradnji sa Zajednicom tehničke kulture Grada Osijeka i Zajednicom tehničke kulture Osječko-baranjske županije.

Cilj je događanja potaknuti zanimanje djece i mladih za bavljenje tehničkom kulturom i znanošću STEM područja. Bit će tu za svakoga ponešto” – najavio je direktor Osječkog sajma Alen Vukašinović. ”Pred nama je 2. sajam tehničke kulture – popularni Tehnicoolum. Prošlogodišnji sajam ujedno je bio i prvi u Hrvatskoj. Manifestaciju organiziramo u suradnji sa gradskom i županijskom Zajednicom tehničke kulture i želim naglasiti da su to divni ljudi, entuzijasti koji od srca rade svoj posao” – rekao je direktor Osječkog sajma.

Članak možete pročitati na postavljenoj poveznici.

http://www.post.hr/osijek/vijesti/gospodarstvo/znanost-i-obrazovanje/predstavljen-tehnicoolum-%E2%80%93-2-sajam-tehnicke-kulture-koji-se-ovoga-vikenda-odrzava-na-pampasu-8299

27/11/2019

POLITIKA PRIVATNOSTI

© Sva prava pridržana - Osječki sajam - 2020