fbpx
http://www.os-sajam.hr/wp-content/uploads/2019/01/200x200-wpcf_200x200.jpg

DO POČETKA SAJMA

Doc1

Osijek Drone Expo – program događanja

Dvodnevni Osijek Drone Expo ponudit će doista bogat program koji će uključivati izložbu dronova, panele i predavanja, radionice za sve koji žele sklopiti vlastiti dron, računalne simulacije letenja race dronova, utrku Dron race kup Hrvatske, nagradne igre, druženje, zabavu itd.

 

Prvog dana manifestacije, u subotu 12. svibnja, posjetitelje tako očekuje:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Drugog dana (nedjelja, 13. svibnja) posjetitelje očekuje najzanimljiviji dio cijelog programa, a to je utrka Dron race kup Hrvatske na posebno uređenoj stazi za utrke dronova na prostoru sajma/streljane. Sudionici će upravljati dronovima s FPV (first person view) naočalama, a bit će postavljena i zaštitna mreža za gledatelje zbog sigurnosti. Pobjednike očekuje bogat nagradni fond, a i drugi dan sajma dronova završit će druženjem i zabavom uz DJ-e.

 

Točnu satnicu programa i sve detalje možete pročitati u nastavku, a već sada je jasno kako Osječane očekuje ludi vikend u svibnju i atraktivan događaj koji se ne smije propustiti, a koji će grad na Dravi još čvršće pozicionirati na mapi predvodnika novih tehnologija u Hrvatskoj.

Raspored događanja

 

09/05/2018

POLITIKA PRIVATNOSTI

© Sva prava pridržana - Osječki sajam - 2019