fbpx
http://www.os-sajam.hr/wp-content/uploads/2019/12/osjecki-jesenski-sajam-2020-web-baner-200x200px-01-wpcf_200x200.jpg

DO POČETKA SAJMA

osjecki proljetni sajam 2020 - banner 200x200px-01

Najava 27. Osječkog proljetnog sajma i 21. Obrtničkog sajma

U tijeku su pripreme za održavanje 27. OSJEČKOG PROLJETNOG SAJMA i  21. OBRTNIČKOG SAJMA, najznačajnije sajamske priredbe s programom poljoprivrede i obrtništva naše regije. Pokroviteljstva Ministarstva poljoprivrede, Ministarstva gospodarstva, poduzetništva i obrta, Osječko-baranjske županije i Grada Osijeka govore o značaju priredbe na regionalni gospodarski razvoj.

Kao i prethodnih godina sajamsku priredbu organiziramo u suradnji s Hrvatskom gospodarskom komorom Županijskom komorom Osijek koja je pokrovitelj nastupa gospodarstvenika i OPG – članica HGK.

Suorganizator nastupa izlagača obrtnika i  partner organizacije 21. OBRTNIČKOG SAJMA je Hrvatska obrtnička komora Obrtnička komora Osječko-baranjske županije koja snažnom podrškom već dvadeset godina podupire obrtnike naše županije logistički, organizacijski i savjetodavno.

Pozitivna iskustva grupnog nastupa izlagača već duži niz godina slijede primjeri organiziranih nastupa gospodarstvenika u suradnji s jedinicama lokalne samouprave – gradovima i općinama. Nastup na predstojećoj priredbi najavljen je iskazanim interesom za grupno izlaganje i predstavljanje gospodarskih mogućnosti i potencijala općina naše županije: Općine Antunovac, Općine Semeljci i Općine Petrijevci, te Grada Vinkovaca iz Vukovarsko-srijemske županije.

Dugogodišnja suradnja i interes izlagača izvan naše regije i ove godine je potvrđena partnerstvom i suradnjom s Međimurskom županijom i Obrtničkom komorom Međimurske županije.

Zahvaljujemo na podršci i spremnosti na suradnji sponzorima sajamske priredbe: PEVEX, OSJEČKO PIVO, OPĆINA ČEPIN, NOKY SECURITY…

Također zahvaljujemo i medijskim pokroviteljima: Glas Slavonije, Slavonska TV (STV), Osječka TV, Agroglas, Agroklub, Laganini, Slavonski radio.

17/02/2020

POLITIKA PRIVATNOSTI

© Sva prava pridržana - Osječki sajam - 2020